Expert inzake SHEQ
Totaalaanbieder SHEQ-producten
Ondersteuning crisisteams

Wilt u als werkgever en uw werknemers het veiligheidscertificaat behalen? Volg bij ons dan direct een veiligheidstraining, veiligheidscursus of veiligheidsopleiding in de Hoeksche Waard, dicht bij Rotterdam. Arbo XL is een opleider, die gespecialiseerd is in het geven veiligheidsopleidingen en het uitvoeren van veiligheidscertificering in de gemeente Hoeksche Waard. Wij leiden uw personeel op in de vakgebieden veiligheid, bedrijfshulpverlening, intern transport en incidentenonderzoek. Door een praktische veiligheidsopleiding, veiligheidscursus of veiligheidstraining in Hoeksche Waard, nabij Rotterdam, trainen wij uw werknemers onder meer in BHV, EHBO, EHAK, VCA, VVL en VHT. Voorkom ongelukken en laat elke werknemer minimaal een veiligheidsopleiding in Hoeksche Waard volgen. Op de werkvloer wordt het veiliger als men de opgedane kennis gaat toepassen.

Wilt u een een veiligheidscertificaat behalen? Bekijk dan onze trainingen

Neem contact met ons op

Creëer een veilige omgeving dankzij het veiligheidscertificaat

Het is voor u en uw werknemers heel prettig om een gezonde werkomgeving te hebben met weinig arbeidsrisico’s. Een fijne en veilige werkplek levert veel op. Wanneer u als werkgever er alles aan doet om een goede werkomgeving te creëren voor uw personeel, resulteert dit in een lager ziekteverzuimpercentage en minder fysieke en mentale klachten voor uw werknemers. Bovendien zijn werknemers gemotiveerder als de werkplek prettig is en dit levert weer een hogere productiviteit op. Vooral voor werkgevers in risicovolle sectoren is een veilige werkomgeving en het opdoen van kennis over veiligheid heel belangrijk. Wij adviseren vanuit deskundigheid deze bedrijven en personeel om minstens een veiligheidsopleiding in gemeente Hoeksche Waard te volgen. De VCA-cursus volgen is een goed begin; de veiligheidscursus in Hoeksche Waard leert uw personeel alle vereiste kennis omtrent VCA en bereidt het personeel voor op het VCA-examen. Onze ervaren experts voeren de veiligheidscertificeringtrajecten uit. Na het volgen van de veiligheidstraining in de buurt van Rotterdam, moet zowel de werkgever als de werknemers klaar zijn voor het VCA examen.

 

Boek nu een veiligheidsopleiding in de Hoeksche Waard

Wilt u een veilige werkomgeving voor en veiligheidsbewustzijn creëren bij uw werknemers? Haal dan nu het veiligheidscertificaat. Boek een veiligheidstraining bij ons professionele bedrijf nabij Rotterdam, laat onze experts de veiligheidscertificering uitvoeren en ontvang het veiligheidscertificaat. De veiligheidsopleidingen u verzorgen wij in de gemeente Hoeksche Waard op onze eigen locatie of op uw gewenste locatie. Naast de mogelijkheden om een VCA-opleiding of hijscursus vlak bij Rotterdam te volgen, is het ook mogelijk om onder meer een BHV cursus te volgen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 186 699 699 of stuur een vrijblijvende e-mail naar info@arboxl.eu.

Contact

Als u geïnteresseerd bent of vrijblijvend wil kennismaken bent u van harte welkom om een afspraak te maken.