Expert inzake SHEQ
Totaalaanbieder SHEQ-producten
Ondersteuning crisisteams

Wilt u de cursus preventiemedewerker in de Hoeksche Waard volgen? Arbo XL uit Oud-Beijerland, nabij Rotterdam, geeft op diverse dagen de cursus preventiemedewerker in de Hoeksche Waard. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende opleiding in veiligheid, interne transport, bedrijfsbehulpverlening en incidentenonderzoek. Door onze praktische cursussen en interactieve workshops op maat leiden wij u op tot een volwaardige preventiemedewerker.

Wilt u een een veiligheidscertificaat behalen? Bekijk dan onze trainingen

Neem contact met ons op

Word preventiemedewerker in de Hoeksche Waard

Ieder bedrijf in Nederland moet in elk geval een preventiemedewerker in dienst hebben. De preventiemedewerker werkt samen met arbodienstverleners aan een gezonde en veilige werkomgeving. Bij Arbo XL leert u in twee dagen de belangrijkste dingen omtrent preventietaken, veiligheid etc. De cursus preventiemedewerker wordt verzorgd op onze locatie in gemeente Hoeksche Waard. Wilt u liever een eigen locatie kiezen? Geen probleem, dat is ook mogelijk. In deze cursus komen een aantal thema’s aan bod:

  • De Arbowet en diverse preventietaken
  • De RI&E en het plan van aanpak;
  • De invloed van medezeggenschap op preventietaken;
  • De plaats en positie van de preventiemedewerker in de organisatie;
  • Voorbeelden van het uitvoeren van Arbomaatregelen.

De cursus duurt twee dagen en alle thema’s komen aan bod. Na afloop ontvangt u een officieel certificaat.

Maak nu een afspraak en laten we kennismaken

Word de preventiemedewerker vlak bij de Hoeksche waard en volg nu de cursus bij het opleidingsbedrijf Arbo XL in Oud-Beijerland. Word u liever bedrijfshulpverlener dan preventiemedewerker nabij de Hoeksche Waard? Ook deze cursus volgt u ook de beste opleider in arbo-opleidingen. U bent van harte welkom om een afspraak te maken en kennis te maken met ons bedrijf. Pak uw telefoon en bel naar +31 (0) 186 699 699 of stuur een e-mail naar info@arboxl.eu.

Contact

Als u geïnteresseerd bent of vrijblijvend wil kennismaken bent u van harte welkom om een afspraak te maken.