Expert inzake SHEQ
Totaalaanbieder SHEQ-producten
Ondersteuning crisisteams

Wilt u een kwalitatief goede en voordelige EHBO cursus volgen nabij Rotterdam en in Hoekse Waard? U zit bij Arbo XL uit Oud-Beijerland heel goed. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis als het gaat om SHEQ binnen verschillende branches, maar ook het geven van diverse cursussen, trainingen en opleidingen.

Wilt u een een veiligheidscertificaat behalen? Bekijk dan onze trainingen

Neem contact met ons op

EHBO cursus in Rotterdam of op uw locatie

EHBO helpt u om levens te redden. Bovendien helpt EHBO vervelende gevolgen na een incident te voorkomen. De EHBO cursus verzorgen wij in Rotterdam, Oud-Beijerland of op uw gewenste locatie. Overal in Nederland kunnen wij de cursus voor u en uw collega’s organiseren. De cursus zorgt ervoor dat u goed kan ingrijpen mocht u middenin een vervelende situatie bevinden. De EHBO cursus is beschikbaar voor bedrijven, maar ook voor scholen, verenigingen etc. Wij verzorgen de EHBO cursus alleen voor bedrijven. U leert tijdens de EHBO cursus nabij Rotterdam en Oud-Beijerland onder meer:

  • Reanimeren
  • Handelen bij bewusteloosheid
  • Handelen bij verslikking
  • Handelen bij vergiftiging
  • Handelen bij allergieaanval

Naast het EHBO-certificaat halen in Oud-Beijerland, is het ook mogelijk om bij ons bijvoorbeeld het BHV-certificaat te halen. Dit is, net als het EHBO certificaat, een hoogwaardig en heel belangrijk certificaat.

Nog één stap verwijderd van uw ultieme doel

Eenvoudig en snel kunt u uzelf en eventueel collega’s aanmelden voor de EHBO cursus nabij Rotterdam en de Hoeksche Waard. Uiteindelijk heeft u maar één hoofddoel en dat is mensen kunnen helpen, dit kan door het EHBO certificaat halen. Uiteraard gaat u het EHBO certificaat halen bij het opleidingsbedrijf Arbo XL. Neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 186 699 699 of stuur een vrijblijvende e-mail naar info@arboxl.eu. Indien u een ander veiligheidscertificaat wilt halen, neemt u ook contact met ons op.

Contact

Als u geïnteresseerd bent of vrijblijvend wil kennismaken bent u van harte welkom om een afspraak te maken.