Expert inzake SHEQ
Totaalaanbieder SHEQ-producten
Ondersteuning crisisteams

Wilt u als werkgever arbeidsrisico’s verminderen? Arbo-opleider Arbo XL adviseert u over veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit specifieke onderwerpen. Wij zijn experts op het gebied van SHEQ binnen diverse branches. Daarnaast ondersteunen wij veiligheidsorganisaties maar ook crisisteams met ontwikkeling, begeleiding en implementatie.

Wilt u een een veiligheidscertificaat behalen? Bekijk dan onze trainingen

Neem contact met ons op

Samen verminderen we arbeidsrisico’s

Wij onderzoeken arbeidsrisico’s, herkennen kansen en knelpunten en bedenken samen met u oplossingen. Om alle arbeidsrisico’s goed in kaart te brengen en gericht aan te pakken, voeren wij de verplichte risico-inventarisatie en -evaluatie uit. Op deze manier houdt u elke werknemer gezond, veilig en met veel plezier aan het werk.  Daarnaast bespaart het tijd en zorgt voor een onafhankelijke blik van buiten bij het inventariseren van de arbeidsrisico’s in de bedrijfsomgeving. wanneer je gebruik maakt van een ervaren partij, weet je zeker dat de investering van toegevoegde waarde is en voldoet  aan alle wettelijk gestelde eisen.

Maak nu een afspraak

Wilt u de ’risico’s binnen uw bedrijf zichtbaar maken, gaan beperken of zelfs helemaal wegnemen? Schakel ons bedrijf nu in en onze experts zijn je van dienst. Wilt u een veiligheidscertificaat behalen of een cursus volgen? Neem direct contact met ons op en laat u adviseren. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 186 699 699 of stuur e-mail naar info@arboxl.eu.

Contact

Als u geïnteresseerd bent of vrijblijvend wil kennismaken bent u van harte welkom om een afspraak te maken.